Zakelijk

Gedreven technische professionals die samenwerken om geweldige oplossingen te bouwen.

Markten

Eniq is actief in diverse zakelijke markten. Of je nu een moderne kantoorruimte wilt creëren, een betere klimaatbeheersing, je winkel een frisse uitstraling wilt geven, of je opslagruimte wilt vergroenen met zonnepanelen, wij staan voor je klaar. We werken nauw samen met verschillende partners om een totaalpakket aan oplossingen te bieden.

Oplossingen

Onze oplossingen omvatten hoogwaardige zonnepanelen voor energieopwekking, diverse klimaatinstallaties, moderne verlichting voor een sfeervol winkelpand en domotica voor een slim en geautomatiseerd kantoor. Eniq biedt innovatieve oplossingen voor een comfortabel en duurzaam leven.

Vragen? We helpen je graag verder

Vertrouwd door

Energie & klimaat

Met warmtepompen, zonnepanelen, zakelijke aircosystemen en laadpalen versnelt Eniq de overgang naar duurzame energiebronnen. Onze experts bieden advies en oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Netwerk & domotica

Een betrouwbaar netwerk is essentieel voor zakelijk succes. Eniq biedt expertise in datanetwerken, wifi, energiemeting, domotica en multimediasystemen. Neem contact met ons op en we vertellen je graag hoe we jouw netwerken kunnen optimaliseren. Door ze slimmer en efficiënter te laten werken.

Een comfortabele én duurzame toekomst

Eniq biedt je een totaalconcept voor energiebesparing, met alles wat je nodig hebt voor een groenere levensstijl. Denk aan zonnepanelen, airco’s en laadpalen, maar ook aan warmtepompen, energieopslag, warmte-terugwinventilatie en isolatie. We begeleiden je door elke stap van de energietransitie. Zo merk je direct verschil in je energierekening én je ecologische voetafdruk. Kies voor Eniq en maak jouw huis duurzamer en comfortabeler.

  • Persoonlijk advies

  • Altijd een stap extra

  • Trots op jouw resultaat

Testimonials

Projecten

We voeren verbouwingen uit voor kantoren, winkels en woningen. Ook gaan we graag aan de slag met uitzonderlijke verzoeken. We werken doorgaans samen met diverse partners om een totaalpakket aan oplossingen te bieden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beschrijf de situatie van het bedrijf zo specifiek mogelijk en voeg een overzichtelijke foto van de situatie toe.

Door op de knop verzenden te drukken worden de gegevens via mail verzonden. Wij gebruiken deze alleen om te komen tot een offerte en delen ze niet met derden.

Vragen? We helpen je graag verder