We realiseren een kantoor in een oude boerderij

De mooiste feedback is een klant die terugkomt. Nu is H2K een organisatie die voorwaarts gaat en snel ook. ‘Hebben jullie tijd voor een klusje op korte termijn?’ resulteerde in 3 weken later een compleet bouwteam op locatie in Lage Zwaluwe. In 4,5 week hebben we een deel van het bestaande kantoor in deze oude boerderij gesloopt en opnieuw gerealiseerd met onze partner Hanselaar Bouw. 3 leslokalen, nieuw sanitair en een nieuwe kantine met nieuwe aircoinstallatie, WTW, elektravoorzieningen, verlichting, acoustisch plafond, PVC vloer, wanden en Velux ramen. Trots op het resultaat en de prestatie!

Over Eniq

Eniq biedt slimme en duurzame oplossingen, om jou verder te helpen in de energietransitie.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Eniq helpt je bij het duurzaam en comfortabel maken van je woning.

Zakelijk

Wij zijn jouw technisch partner. Met ruime ervaring hebben wij voor ieder installatie vraagstuk een passende technische oplossing.

Recente projecten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beschrijf de situatie van het bedrijf zo specifiek mogelijk en voeg een overzichtelijke foto van de situatie toe.

Door op de knop verzenden te drukken worden de gegevens via mail verzonden. Wij gebruiken deze alleen om te komen tot een offerte en delen ze niet met derden.

Vragen? We helpen je graag verder