Over ons

Gedreven technische professionals die samenwerken om geweldige oplossingen te bouwen.

Markten

Eniq is actief in diverse zakelijke markten. Of je nu een moderne kantoorruimte wilt creëren, je winkel een frisse uitstraling wilt geven, of je opslagruimte wilt vergroenen met zonnepanelen, wij staan voor je klaar. We werken nauw samen met verschillende partners om een totaalpakket aan oplossingen te bieden.

Oplossingen

Onze oplossingen omvatten hoogwaardige zonnepanelen voor energieopwekking, moderne verlichting voor een sfeervol winkelpand en domotica voor een slim en geautomatiseerd kantoor. Eniq biedt innovatieve oplossingen voor een comfortabel en duurzaam leven.

Vertrouwd door

Netwerk & domotica

Een betrouwbaar netwerk is essentieel voor zakelijk succes. Eniq biedt expertise in datanetwerken, wifi, energiemeting, domotica en multimediasystemen. Neem contact met ons op en we vertellen je graag hoe we jouw netwerken kunnen optimaliseren. Door ze slimmer en efficiënter te laten werken.

Energie & klimaat

Met warmtepompen, zonnepanelen, zakelijke aircosystemen en laadpalen versnelt Eniq de overgang naar duurzame energiebronnen. Onze experts bieden advies en oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Testimonials

Projecten

We voeren verbouwingen uit voor kantoren, winkels en woningen. Ook gaan we graag aan de slag met uitzonderlijke verzoeken. We werken doorgaans samen met diverse partners om een totaalpakket aan oplossingen te bieden.

Kom werken bij Eniq

Bij Eniq staan we op daken en in huizen om samen de beste klimaat en energieoplossingen te bieden. We zijn constant op zoek naar getalenteerde professionals die hun potentieel willen ontketenen.