Werken bij Eniq

Wij zoeken installateurs en monteurs!

  • Prima salaris en goede CAO

  • Opleiding en doorgroeimogelijkheden

  • Zwembroek van de zaak

Wat ga je doen?

Als monteur bij Eniq ga je aan de slag bij uiteenlopende projecten op bijzondere locaties. Van het installeren van tientallen zonnepanelen bij een zakelijke klant. Tot het monteren van laadpalen bij particulieren. We staan bekend om onze kwaliteit. We leveren geen half werk en werken alleen met goede spullen. Natuurlijk is er ruimte om te leren en te ontwikkelen. En houd je wel van onderweg zijn? Bij Eniq krijg je de kans om mee te gaan naar gave klussen in het buitenland, zoals het monteren van verlichting bij zwembaden. Geen zorgen, een zwembroek van de zaak krijg je erbij!

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste techneut met een achtergrond in elektro of klimaattechniek. Je houdt van gezelligheid en werkt graag in een team waarin je kunt lachen met collega’s en na werktijd een biertje kunt drinken. Je bent leergierig, flexibel en klaar voor nieuwe uitdagingen. Twijfel je of je voldoende ervaring hebt? Neem vooral contact op, want bij Eniq bieden we volop groeikansen en begeleiding om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Eniq, een hecht team dat graag samenwerkt en trots is op elkaar. We vormen een gezellige groep waarin veel gelachen wordt en je je snel thuis voelt. Naast werken aan uitdagende projecten, genieten we samen van Eniq BBQ’s en borrels. Om elkaar beter te leren kennen, bij te praten en natuurlijk even lekker te ontspannen. Een fijne werksfeer, samenwerking en groei zijn bij ons vanzelfsprekend. Je werkt met collega’s die altijd klaarstaan om je te ondersteunen. En verwacht een gezonde dosis humor en grappen om je dag positief door te komen. Kom erbij en ervaar zelf hoe leuk het is om deel uit te maken van ons team!

Vragen? We helpen je graag verder

Solliciteren

Persoonsgegevens

Geslacht *
Wat kan je installeren of monteren?

Contactgegevens