Wij hebben geholpen bij 440m2 kantoorruimte en 150m2 ontvangst en vergaderruimte

H2K is specialist in het opleiden van brandweermensen. Zij groeien dan ook bijna exponentieel. Na afronding van de bouw van het gloednieuwe eigen opleidingscentrum begin 2021, bleek ook meer kantoorruimte nodig. Deze ruimte is gevonden op de Schiedamsedijk in Vlaardingen. Dit pand biedt ruimte voor een verdubbeling van het kantoorpersoneel en heeft daarbij een flinke werkplaats en opslagruimte. Om de ruimte optimaal te benutten is besloten het pand van binnen leeg te trekken en opnieuw op te bouwen. Een mooie opdracht die gegund is aan Eniq. Samen met onze partners realiseren wij 440m2 kantoorruimte en 150m2 ontvangst en vergaderruimte.

Over Eniq

Eniq biedt slimme en duurzame oplossingen, om jou verder te helpen in de energietransitie.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Eniq helpt je bij het duurzaam en comfortabel maken van je woning.

Zakelijk

Wij zijn jouw technisch partner. Met ruime ervaring hebben wij voor ieder installatie vraagstuk een passende technische oplossing.

Recente projecten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beschrijf de situatie van het bedrijf zo specifiek mogelijk en voeg een overzichtelijke foto van de situatie toe.

Door op de knop verzenden te drukken worden de gegevens via mail verzonden. Wij gebruiken deze alleen om te komen tot een offerte en delen ze niet met derden.

Vragen? We helpen je graag verder